Wij geloven in meesterschap, die van generatie aan generatie wordt doorgegeven. Het hebben van een skill creëert kansen. Voor individuen maar ook voor gehele communities. Dat maakt onze zilveren sieraden uit Bali zo bijzonder.

Al velen jaren gaan wij naar Bali op vakantie, waar we kennis hebben gemaakt met Made en goede vrienden zijn geworden. Grace van den Broek besloot Segoya Silver op te richten, om ook Nederland kennis te laten maken met deze prachtige sieraden en de achterliggende filosofie.

I’ve come to realize the importance of having a skill, so you may have more opportunities in life.”

Made Budhi leerde het ambacht van zilversmid van zijn vrouw, een ervaren juwelier en zilversmid, waarvan de familie al generatie op generatie het ambacht van zilversmid bedreven.Er waren veel mensen in zijn gemeenschap welke wegens financiële omstandigheden niet in staat waren te studeren of hun studie af te maken. En op basis van zijn ervaring als zilversmid, besloot hij ook deze mensen het ambacht van zilversmid bij te brengen.

over-ons-segoya-groot-intro
segoya-smid-balinees
segoya-smid2

Geef een man een vis en hij heeft eten voor een dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor zijn hele leven. Wij zijn overtuigd in de kracht van het hebben van een skill, zodat mensen kansen hebben in het leven. Door de kunst en creativiteit van het ambacht zilversmid te behouden, behouden we niet alleen cultureel erfgoed en een uitstervend ambacht.Maar creëren we ook kansen voor hele gemeenschappen op Bali.

My hope is to preserve the legacy of all artisans, as well as the quality of their work. I work together with a team of active artisans, as well as my wife and a few more people from my neighborhood. I keep thinking about expanding my work by creating new designs.”

Wij geloven in waarde en authenticiteit. Daarom laten wij al onze sieraden ontwerpen en creëren op Bali, door zilversmeden die dit al generaties lang doen. In Nederland laten we de sieraden keuren bij Waarborg Holland en voorzien van een stempel. Hierdoor kunnen wij onze sieraden voor een betaalbare prijs aanbieden. Zonder agressieve marketing of loze beloftes.

Balinese wisdom says ‘there is no second chance for the person who has a strong will.’ We must move on and help others by doing good things.”

segoya-offertjes
0

Start typing and press Enter to search

preloader